ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Karaali Haşim Açanal Ortaokulu

Tem

Okulumuz 8-A öğrencisi Zeynep Demirkol, Şanlıurfa Kazancı Bedih Güzel Sanatlar Lisesine girmeye hak kazandı!

Mrt

Dyk müzik kursu öğrencilerimiz havanın güzelliğini en iyi şekilde değerlendirdi.

Mrt

3. Geleneksel Yeşilay Şenlğimiz bu yıl da coşkuyla kutlandı. Tarafımız belli! Dumansız hava sahası istiyoruz!

Mrt

On Dokuz Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Merve DUMAN 8. sınıf öğrencilerimize yönelik hedef berlirleme ve uygulama semineri verdi.

Ara

Diğer günler olduğu gibi bugün de onları unutmadık! Günümüz kutlu, aynı zamanda farkındalığın arttığı bir gün olsun...

Ara

21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında asma katamıza rehberlik servisi tarafından karikatür tarzı pano sergilendi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlması her yıl olduğu gibi bu yıl da sıra gecesi etkinliği ile kutlandı.

Kas

Karaali Haşim Açanal Ortaokulu olarak ilk ara tatilimizde veli ziyareti düzenledik.

Kas

Okulumuzda rehberlik servisi tarafından gerçekleştirilen verimli ders çalışma konulu seminer tüm sınıfların katılımıyla başarıyla tamamlandı.

Kas

Mevlid-i Nebi haftasında okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Tuba OKUR ''Resfebeyle Hadis'' etkinliği düzenleyerek öğrencilerin katılımını sağladığı etkin ve eğlenceli bir öğretim gerçekleştirdi.

Kas

Doğal Afetler hakkında bilgilendirme ve Deprem Tatbikatı 12 Ekim Salı günü Beden Eğitimi ve Spor öğretmenimiz Ahmet ZİKOKMAN'ın öncülüğünde tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Deprem anında yapılması gereken cenin pozisyonu koruma hareketi sınıf ortamında tekrar edildi. Acil çıkış alanları kullanıldı, tatbikat sonrası toplanma alanında liste kontrolleri yapılarak eğitim – öğretime devam edildi.

Kas

Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programla Ata' mızın ölümünün 81. yılını saygı ve özlemle andık.

Kas

Düzenli olarak yapılan sınıf kontrolleri ve verilen puanlar sonucu bu ayın en temiz sınıfı 8/A oldu.