ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Karaali Haşim Açanal Ortaokulu

ÇOCUK KALBİNDEN PEYGAMBERE ŞİİR YARIŞMASI

Karaali Haşim Açanal Ortaokulu olarak öğrencilerimizin hem kültürüel değerlerimİzi tanımasını ve aynı zamanada akademik gelişimleri için önemli olan şiir, öykü yazma gibi becerilerinin ortaya çıkmasını sağlamak için şiir yarışması düzenledik. Yarışma tarihi hem üç ayların başlangıcı hem de regaip kandiline denk getirilerek Peygamber temalı olarak düzenlendi. Yarışma öğrencilerimize hazırlanan afişlerle duyuruldu. Yarışmada 1,2 ve 3.'ye süpriz ödüllerin verileceği bildirilerek öğrencilerin katılımını artırmak hedeflendi. Kurulan komisyonla yazılan şiirler değerlendirildi ve yarışmanın birincisi 8. sınıfltan Sakine ASLANLI isimli öğrencimiz olurken, ikincimiz 7 sınıftan Elif Budak, üçüncüsü ise 5. sınıftan Hüsna ABAZİZ isimli öğrencimiz olmuştur. Öğrencilerimize ödülleri yapılan törenle okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz tarafından verildi. Öğrencilerimizin hem zihinlerini hem de ruhlarını beslemeye devam edeceğiz. Şiirle kalın...

24-02-202424-02-2024

Yayın: 24.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 18:57 - Görüntülenme: 31